Vill du sponsra vårt projekt?
Få dina saker testade i slitsamma miljöer?
synas på min sida?
Hör väldigt gärna av dig med förslag!

smartroller   
  
                
  

Sponsrar med ett mycket smart rullfocksystem, som gör att man kan använda "vanliga" segel med pistolhakar. desutom så har de specialtillverkat dessa för våra ändamål. Inte nog med detta så Bygger de även en Peke till båtan så det är möjligt med två förstag med rullar, de bygger maststeg i rostfritt och till sist även delar för att jag ska kunna bygga en targabåge! otroligt tacksam för detta!


 

 

image001


Dessa har gett oss ett förmånligt pris på en sattelittelefon, en isatphone pro. och ett tillhörande kontantkort laddat med 500 units!

 


 

Sponsrar med diverse reservdelar och kapell,  de är desutom väldigt hjälpsamma och ger oss ett väldigt bra pris på deras produkter. så nu kan Online Pokies vi uppfylla alla regler  vad som gäller kring septitankar, skydda våra segel från solen och även laga motorn om den kärvar!
loggadrev

Har gett oss ett otroligt bra pris på en splitterny 290cm gummibåt med uppblåsbar köl och plywooddurk! Härligt att kunna ta sig fram och tillbaka från båten, och ha en stark reservmotor

1111111_nottoonoisyHar sytt upp en exprimentell sprayhood i polyester, vi har även fått otroligt smidiga förvaringsbackar i tyg! perfekt för verktyg, spinacker och andra saker man kan tnka sig. dessa backar passar utmärkt till pickninkkorg också, då de går att öppna så de blir som en duk!

9260-log-59624e

Dessa har sponsrat oss med en väldigt bra enhet för att övervaka batterier, väldigt bra om man förbrukar mycket el och har begränsad laddning.

index_01
Från dessa fick vi Makralon att göra nya fönster av. makrlon är en slags okrossbar plast, som både går att kallboka och spika egenom om så önskas.